Fakta om varmtvandsbassinet

Bassinet er 10 m. langt og 5 m. bredt.

I den første tredje del af bassinet er vanddybden 120 cm, i resten af bassinet er vanddybden 150 cm.

Vandet er ca. 34°C og luften ca. 36°C .

Holdtræning

Vi har mange forskellige hold i bassinet, se holdtræning, ligesom GOK (Gigtforenings oplysnings kreds) har ca. 10 hold. Man kan deltage på vores hold både med og uden lægehenvisning, ligesom deltagelse på et GOK hold ikke kræver medlemskab af GOK. Det skulle derfor nok være muligt for den interesserede, at finde et passende hold både mht. skavank, niveau og tid på dagen. Det er også muligt at deltage på hold uden at man fejler noget, men kun fordi man gerne vil træne i det varme vand.

Hvis du ønsker at vide lidt mere om, hvilken virkning det varme vand har på kroppen, så klik her.

Diskrete forhold

Forholdene er noget mindre end tilfældet er for normale svømmehaller, disse diskrete forhold gør, at alle kan føle sig tilpas. Der findes et handicapvenlig toilet i både dame- og herreomklædningen. Der er fint adgang for rollator- og kørestolsbrugere.

Varmtvandsbassin

Varmtvandsbassin er en meget skånsom terapiform, der kan hjælpe på og afhjælpe mange lidelser. Hvis du ønsker at vide lidt mere om, hvilken virkning det varme vand har på kroppen, så se mere her.

Læs mere...

GOK

Gigtforeningens OplysningsKreds - GOK i Thisted tilrettelægger fortrinsvis sundhedsfremmede kurser, som fx. Mindfulness, som Fysioklinik Snedsted står for.

Læs mere...