Behandling med og uden henvisning

BEHANDLING MED HENVISNING

Fysioklinik i Snedsted arbejder under overenskomst med sygesikringen. Det vil sige, at du kan få tilskud fra den offentlige sygesikring til behandling, når du er henvist via egen læge eller en specialist. Prisliste

På din regning kan du se hvor stor en del, tilskuddet udgør af det samlede beløb. Når behandlingen er berettiget til tilskud fra den offentlige sygesikring, betyder det samtidig at du kan få tilskud, hvis du er medlem af den private forsikring, sygesikring Danmark (link), ligesom evt tilskud fra kommunen er betinget af offentlig sygesikringstilskud.

BEHANDLING UDEN HENVISNING

 Det er ikke et krav, at man skal have en henvisning for at kunne få behandling.

Der kan være forskellige grunde til, at du ikke ønsker din læge skal involveres hvis der opstår et problem i bevægeapparatet som Fysioklinik i Snedsted skal hjælpe dig med.

Når du modtager behandling uden henvisning betaler du selv det fulde beløb. Er du medlem af sygsikring danmark, kan du få den sædvanlige tilskud. Oplys blot din gruppe til din behandler. 

Prisen på behandling kan du se ved at klikke her.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har et problem vi kan hjælpe dig med, hvis du ønsker at deltage i et af vore forløb eller hvis du vil deltage på et af vore mange hold.

Kontakt os på telefonen mellem 8 – 14 eller kom forbi og lad os finde ud af hvad vi kan gøre for dig.

Vi behandler alle

Hos Fysioklinik Snedsted behandler vi alle, der kommer og det er uanset om det er med eller uden henvisning.

Læs mere...