HVAD KAN GIVE SKULDERPROBLEMER

Da skulderen er en led, med stor bevægelighed og ikke særlig meget beskyttelse fra muskler og ledbånd, kan der være en vis risiko for problemer fra leddet og vævet omkring. Når man taler skulder hører skulderbladet med, da skulder og skulderblad er tæt forbundne.

Overbelastning, gentagne bevægelse, forkert brug, slid, skader og lignende øger risikoen for smerter og problemer i skulderområdet. Det er dog ikke altid i skulderen, at symptomer mærkes. Tennisalbue, sovende og snurrende fornemmelser ud i armen, smerter i nakken kan nemlig også stamme fra skulderområdet.

HVORDAN BEHANDLES SKULDER LIDELSER

Behandlingen starter med en meget grundig undersøgelse. I forbindelse med skulderproblemer ses især på sammenspillet mellem skulderblad og selve skulderleddet. Man vil opleve, at skulle fortage bestemte bevægelser og der vil med stor sandsynlighed blive tegnet med tusch ved skulderbladet. Behandlingen vil afhængig af undersøgelsen bestå af fx manuel behandling fx massage og udspænding. Der kan blive lagt en tape og man kan regne med øvelser specifikt rettet mod de muskulære forhold, som undersøgelsen viste.

SKULDERSPECIALISTER

Fire af klinikkens fysioterapeuter er efteruddannet i skulderlidelser og en stor del af uddannelsen er taget hos Lisbeth Rejsenhus, der nok er Danmarks dygtigste fysioterapeut, når det drejer sig om problemer fra skulderen – det er Lisbeth, der får de personer, der er opgivet andre steder. Lisbeth er på klinikken her hos os i Snedsted hver torsdag.

1. Konsultation Kr. 995,-

Efterfølgende konsultationer Kr. 475,-

Ingen henvisning nødvendig, mulighed for tilskud fra danmark.

Ring på T: 9793 7056 for mere info og tidsbestilling.Dorte Søe Munk

Fysioterapeut Dorthe Søre Munk er tilknyttet dette emne og du kan læse mere om hende ved at klikke på "læs mere". 

Læs mere...

Rikke Friis

Fysioterapeut Rikke Friis er tilknyttet dette emne og du kan læse mere om hende ved at klikke på "læs mere".

Læs mere...