Hold på klinikken

Se alle vores aktuelle hold her

Minimotion

Minimotion

Minimotion er ”motion” for børn under 1 år. Formålet er at støtte udviklingen af barnet motoriske færdigheder.

Udgangspunktet for minimotion er via leg, musik og dans at styrke barnets sanser- balancesans, muskel-led sans og følesansen. Børn elsker at bruge deres krop og har en medfødt nysgerrighed og gå på mod overfor motoriske udfordringer. De lærer verden at kende gennem deres kropslige erfaringer og sansesystem.

Det er barnets handlinger, der er styrende for den motoriske udvikling. Det lille barn lever i en sanseverden, der er fuld af spændende udfordringer, der ved rette stimuli motivere til bevægelse og derigennem læring af nye motoriske færdigheder.

Minimotion vil gennem leg på barnets aldersmæssige niveau giver forældre fuld nærvær med deres barn samtidig med at barnet trænes og stimuleres.

Der vil gennem forløbet blive en masse gode, sjove og inspirerende ideer til ting, man kan lave med dit barn derhjemme.

Der vil blive brugt små, sjove og farvestrålende redskaber, hvoraf en del er ting vi alle har, men som vi måske ikke lige havde tænkt, som noget der kunne bruges til leg - og derved træning af barnets motoriske færdigheder.

Minimotion er holdforløb med børn på henholdsvis 3 måneder, 5 måneder og 7 måneder. Forløbet består af 8 lektioner af 45 minutters varighed og foregår på Fysioklinik Snedsted. Prisen for de 8 lektioner er 650 kr. Der vil til stadighed være holdforløb.

Minimotion er et koncept udviklet af en sundhedsplejerske, en fysioterapeut og en forælder. Vores klinik har, som det eneste sted i Thy, fået muligheden for at tilbyde Minimotion.

Yderligere information om forløbet fås hos fysioterapeut Camilla Basland Jensen. Opstart løbende.

GLAD - Artrose Hold på klinikken

Har du ondt i knæ eller hofte?

Hvad er GLAD?

GLAD er et tilbud om uddannelse og træning til dig med ondt i knæ eller hofter. Konceptet bygger på den bedst tilgængelige forskning og praksis.

GLAD er en videreudvikling af et svensk koncept, BOA (Better management of patients with OsteoArtrosis.) også kendt som Artroseskolan. Konceptet blev indført for 8 år siden i Sverige og anvendes nu som den primære behandlingsform til personer med artrose i hofter og knæ.

Erfaringerne fra Sverige viser, at genoptræning i langt de fleste tilfælde er bedre end operation og at superviseret genoptræning er mere end tre gange så effektiv som medicinering.

Ved deltagelse i et GLAD-forløb indsendes resultaterne anonymt til et nationalt register.

Hvem er GLAD-instruktør?

En GLAD-instruktør er en fysioterapeut, som har gennemført kursus i GLAD og derfor har et indgående kendskab til nyeste viden om behandling af artrose i knæ- og hofteled.

Fysioterapeuten vil, udover at supervisere genoptræningsforløbet med GLAD-konceptets specifikke træningsøvelser, forestå undervisning omkring artrose og den nyeste viden indenfor smerteforskning.

Hvad koster det?

Priserne for undersøgelse, behandling og træning er standardtakster efter gældende overenskomst.

Med en henvisning fra din læge vil du modtage støtte fra sygesikringen til din træning.

Det er ligeledes muligt at modtage støtte fra Sygeforsikringen Danmark, såfremt du er medlem heraf.

Første konsultation (varighed 45-60 min.)

Normal behandling med oplæring i de enkelte øvelser (varighed 45-60 min.)

Træning (varighed 60 min.) pr. gang:

Teoretisk undervisning (varighed 60 min.)

Praktiske informationer – hvad skal der ske?

Første gang vi ser dig i klinikken skal du udfylde et par spørgeskemaer. Derefter vil du blive undersøgt af en fysioterapeut med fokus på generne fra dine led og øvrige relevante problemer.

Såfremt du inkluderes i projektet, vil du få testet din gangfunktion og muskelstyrken i dine ben.

Herefter vil træningen finde sted 2 gange ugentligt i 6 uger.

Start: løbende kontakt os på 9793 7056

 

MINDFULNESS

For dig der døjer med kroniske smerter, stress eller svære livsvilkår.
 

Læs mere - klik her

PILATES

Pilates er en træningsform som har fokus på muskelkorsettet, d.v.s. musklerne i mave, ryg og bækkenbund. Gennem træning øges stabilitet, styrke, udholdenhed og smidighed i og omkring rygsøjlen. Disse elementer er nødvendige elementer for at kroppen kan arbejde funktionelt. Træningen fokuserer i øvrigt på at få kroppen til at bevæge sig smidigt med den nødvendige styrke.

Der findes forskellige former for pilates, f.eks. med bold, specielle maskiner m.n., men på holdene her på klinikken er det udelukkende de såkaldte matøvelser vi bruger. Det er øvelser, som foregår på måtte på gulvet, hvor din egen kropsvægt udgør belastningen.

Det at træne efter pilates principperne kræver fokus og koncentration, men alle kan deltage. Denne træningsform er specielt velegnet hvis du har problemer med ryg, bækken, bevægelighed m.m.

Der er i øjeblikket 3 pilateshold på klinikken. Hvis du tror du kunne have glæde af træning efter pilatesprincipper kan du tage kontakt til klinik for fysioterapi og høre nærmere.

Pris for deltagelse med lægehenvisning: 114,83
Uden henvisning: 114,-

 Løbende hele året. Forskellige muligheder. Ring og hør nærmere.

Læs mere - klik her

RYGSKOLEN

For dig der nu kan mærke, du er født med rygrad.
Undervisning, træning i 10 uger.

Forløbet strækker sig over 10 uger med træning 2 gange om ugen, og er for ”erhvervsaktive” med tilbagevendende rygsmerter.

Forløbet bygger på gennemtestet materiale udviklet af Danske Fysioterapeuter og gigtforeningen i samarbejde. Undervisningen foregår hos Fysioklinik Snedsted og varetages af to af klinikkens fysioterapeuter Charlotte og Nina, der er efteruddannet indenfor rygområdet.

Forløbet startes med en individuel undersøgelse og vejledning.

Tilmelding og info på Tlf. 97937056  til Charlotte.
Start løbende.

Vi behandler alle

Hos Fysioklinik Snedsted behandler vi alle, der kommer og det er uanset om det er med eller uden henvisning.

Læs mere...

Vi tilbyder BodyAge

I forbindelse med andre forløb hos os, hvor du træner, motionerer eller bare har brug for et bedre helbred, tilbyder vi BodyAge Test, som er en metode, der måler din krops alder og om den er "ældre" end din dåbsattest viser.

Læs mere...

Se os alle

Vi er mange hos Fysioklinik Snedsted og vi bliver stadig flere. Du kan se os alle, ved at kigge på personalesiden og start med et overblik, ved at kigge her.

Læs mere...