Hold på klinikken

Se alle vores aktuelle hold her

Minimotion

Minimotion

Minimotion er ”motion” for børn under 1 år. Formålet er at støtte udviklingen af barnet motoriske færdigheder.

Udgangspunktet for minimotion er via leg, musik og dans at styrke barnets sanser- balancesans, muskel-led sans og følesansen. Børn elsker at bruge deres krop og har en medfødt nysgerrighed og gå på mod overfor motoriske udfordringer. De lærer verden at kende gennem deres kropslige erfaringer og sansesystem.

Det er barnets handlinger, der er styrende for den motoriske udvikling. Det lille barn lever i en sanseverden, der er fuld af spændende udfordringer, der ved rette stimuli motivere til bevægelse og derigennem læring af nye motoriske færdigheder.

Minimotion vil gennem leg på barnets aldersmæssige niveau giver forældre fuld nærvær med deres barn samtidig med at barnet trænes og stimuleres.

Der vil gennem forløbet blive en masse gode, sjove og inspirerende ideer til ting, man kan lave med dit barn derhjemme.

Der vil blive brugt små, sjove og farvestrålende redskaber, hvoraf en del er ting vi alle har, men som vi måske ikke lige havde tænkt, som noget der kunne bruges til leg - og derved træning af barnets motoriske færdigheder.

Minimotion er holdforløb med børn på henholdsvis 3 måneder, 5 måneder og 7 måneder. Forløbet består af 8 lektioner af 45 minutters varighed og foregår på Fysioklinik Snedsted. Prisen for de 8 lektioner er 650 kr. Der vil til stadighed være holdforløb.

Minimotion er et koncept udviklet af en sundhedsplejerske, en fysioterapeut og en forælder. Vores klinik har, som det eneste sted i Thy, fået muligheden for at tilbyde Minimotion.

Yderligere information om forløbet fås hos fysioterapeut Camilla Basland Jensen. Opstart løbende.

MINDFULNESS

For dig der døjer med kroniske smerter, stress eller svære livsvilkår.
Start september 2016 ring og hør nærmere.
 

Læs mere - klik her

 ..........

PILATES

Pilates er en træningsform som har fokus på muskelkorsettet, d.v.s. musklerne i mave, ryg og bækkenbund. Gennem træning øges stabilitet, styrke, udholdenhed og smidighed i og omkring rygsøjlen. Disse elementer er nødvendige elementer for at kroppen kan arbejde funktionelt. Træningen fokuserer i øvrigt på at få kroppen til at bevæge sig smidigt med den nødvendige styrke.

Der findes forskellige former for pilates, f.eks. med bold, specielle maskiner m.n., men på holdene her på klinikken er det udelukkende de såkaldte matøvelser vi bruger. Det er øvelser, som foregår på måtte på gulvet, hvor din egen kropsvægt udgør belastningen.

Det at træne efter pilates principperne kræver fokus og koncentration, men alle kan deltage. Denne træningsform er specielt velegnet hvis du har problemer med ryg, bækken, bevægelighed m.m.

Der er i øjeblikket 3 pilateshold på klinikken. Hvis du tror du kunne have glæde af træning efter pilatesprincipper kan du tage kontakt til klinik for fysioterapi og høre nærmere.

Pris for deltagelse med lægehenvisning: 111,26
Uden henvisning: 111,-

 Løbende hele året. Forskellige muligheder. Ring og hør nærmere.

Læs mere - klik her

..........

RYGSKOLEN

For dig der nu kan mærke, du er født med rygrad.
Undervisning, træning i 10 uger.

Forløbet strækker sig over 10 uger med træning 2 gange om ugen, og er for ”erhvervsaktive” med tilbagevendende rygsmerter.

Forløbet bygger på gennemtestet materiale udviklet af Danske Fysioterapeuter og gigtforeningen i samarbejde. Undervisningen foregår hos Fysioklinik Snedsted og varetages af to af klinikkens fysioterapeuter Charlotte og Nina, der er efteruddannet indenfor rygområdet.

Forløbet startes med en individuel undersøgelse og vejledning.

Tilmelding og info på Tlf. 97937056  til Charlotte.
Start løbende.

Vi behandler alle

Hos Fysioklinik Snedsted behandler vi alle, der kommer og det er uanset om det er med eller uden henvisning.

Læs mere...

Vi tilbyder BodyAge

I forbindelse med andre forløb hos os, hvor du træner, motionerer eller bare har brug for et bedre helbred, tilbyder vi BodyAge Test, som er en metode, der måler din krops alder og om den er "ældre" end din dåbsattest viser.

Læs mere...

Se os alle

Vi er mange hos Fysioklinik Snedsted og vi bliver stadig flere. Du kan se os alle, ved at kigge på personalesiden og start med et overblik, ved at kigge her.

Læs mere...