Baby i Thy

 OBS opstart af nye hold - se her

BABY I THY

BABY I THY er dannet af Camilla Basland, som er uddannet fysioterapeut og har efteruddannet sig, så hun med professionelle faglige kompetencer kan hjælpe dig før og efter fødsel samt hjælpe dit barn efter fødslen.

FERTILTETSBEHANDLIG VIA FYSIOTERAPEUTISK TILGANG:

Et fysioterapeutisk tilbud til dig, som har svært ved at blive gravid. En behandlingsform som er yderst effektiv, fri for bivirkninger og indgreb, og som kan hjælpe mange infertile kvinder til at blive gravide. Træningen foregår via Mojzisova øvelser både individuelt og som holdtræning.

GRAVIDITETSTRÆNING I TRÆNINGSLOKALET:

Før fødslen tilbydes træning for dig som gravid, som gerne vil gøre noget godt for dig selv og dit barn inden fødslen. Træningen foregår på hold og har fokus på mave, ryg, bækkenbund og åndedræt – alt sammen som forberedelse for kroppen til den kommende fødsel.

GRAVIDITETSTRÆNING I BASSIN:

Før fødslen tilbydes holdtræning i 34 grader varmtvandsbassin. Træningen foregår på hold og har fokus på mave, ryg, bækkenbund og åndedræt - alt sammen som forberedelse for kroppen til den kommende fødsel. Træningen vil via vandets opdrift fjerne tyngden fra kroppen for en stund og give dig følelsen af velvære.

GRAVIDITETSMASSAGE PÅ SPECIALDESIGNET GRAVIDITETSBRIKS:

Massage, der løsner de spændinger, der ofte indfinder sig under en graviditet. Graviditetsmassagen udføres på en specialbriks beregnet til gravide, hvor du på maven kan nyde at få de spændte og ømme muskler løsnet op.

FRANSK ØREAKUPUNKTUR MOD GRAVIDITETSKVALME:

Fransk øreakupktur kan til gravide gives mod graviditets kvalme. Der behandles med ørefrø, som er en yderst nænsomt og effektiv behandling, som lindrer med det samme.

ARVÆVSBEHANDLING EFTER FØDSEL:

Har du fået kejsersnit og har gener heraf, så vil du have effekt af arvævsbehandling. Dette gøres via behandling samt øvelser til videre udførelse hjemme. Arvæv kan give gener og sammenvoksninger, som eventuelt kan modvirke ny graviditet samt give livsvarige gener i form af smerter og stivhed.

BABYSVØMNING – ”Kom og boble med dit barn”:

Babysvømning på hold for børn op til 1 år i 34 grader varmtvandsbassin. Hensigten med træningen er at skabe en positiv oplevelse for barn og forældre samt træne barnets motoriske udvikling og sanser gennem leg, nærvær og øvelser. Barnet lærer at begå sig i vand.

KRANIOSACRALTERAPI FOR BØRN OG SPÆDBØRN:

Behandling som afhjælper maveproblemer, utilpashed, dårlig søvn, favoritside samt skævheder og spændinger i dit barns krop. Behandlingen er også yderst effektiv til at bedre dit barns motorik. Behandlingen udføres med blide grab, hvor barnets knoglesystem rettes op og kroppens spændinger løsnes.

MiNIMOTION:

Motorisk træningsforløb på hold for børn fra 3 mdr. til 1 år. Træning der styrker barnets motorik og sanser. Træningen vil bestå af leg, sang og tilpassede øvelser og instruktion til træning derhjemme. Der er mulighed for tilkøb af hæfte med alle lege, sange og øvelser, så der kan trænes videre derhjemme eller i mødre gruppen.

BABYMASSAGEFOR DIG OG DIN MØDREGRUPPE:

Beroligende og afspændende massage, som dit barn vil elske. Massagen virker beroligende og afspændende, og du vil som forælder få gode teknikker og råd, som du kan arbejde videre med hjemme. Babymassagen tilbydes som individuel behandling, men også som workshop for eksempelvis din mødre gruppe.

EFTERFØDSESLSBEHANDLING OG TRÆNING AF MOR:

Hvis du efter fødslen har behov for behandling og/eller træning af kroppen, og samtidig være sikker på at det gøres forsvarligt, så er efterfødselsbehandling og træning noget for dig.

Træningen foregår individuelt eller på hold alt efter dit behov og ønske. Der vil være fokus på bækkenbund, åndedræt ryg og mave. Du vil få en grundig instruktion i at træne korrekt op efter fødslen samt blive vejledt i at træne videre selv derhjemme.

BARNEVOGNSFITNESS:

Thy har mange flotte naturområder, som du som forælder skal opleve i form af barnevognsfitness. Gennem bevægelse og pulstræning skabes ny energi til dig, mens dit barn nyder en tur i det fri og måske får sig en god søvn i barnevognen.

 Behandling for delte mavemuskler samt træning før/efter fødsel

Under din graviditet vil dine mavemuskler dele sig i takt med at maven bliver stor. Efter fødslen kan problemer med delte mavemuskler fortsat opstå. BABY I THY tilbyder professionel undersøgelse, instruktion samt vejledning i træning for de delte mavemuskler både før og efter fødslen. Behandlingen er individuel.

 

Kontaktinfo

BABY I THY v. Camilla Basland

 

Fysioklinik Snedsted:

Tlf: 9793 7056

mail@fysiosnedsted.dk

www.fysiosnedsted.dk

 FØLG OGSÅ BABY I THY PÅ FACEBOOK