Baby i Thy

 OBS opstart af nye hold - se her

BABY I THY

Forkæl dig selv og din baby med det ultimative tilbud til dig og dit barn. BABY I THY har en bred vifte af professionelle tilbud til både dig og dit barn. Fysioterapeut Camilla Basland har uddannet sig i disse tilbud og er klar til at hjælpe dig. BABY I THY holder til på Fysioklinik Snedsted og i Vestervig-Agger hallen.

FERTILTETSBEHANDLIG VIA FYSIOTERAPEUTISK TILGANG:

Et fysioterapeutisk tilbud til dig, som har svært ved at blive gravid. En behandlingsform som er yderst effektiv, fri for bivirkninger og indgreb, og som kan hjælpe mange infertile kvinder til at blive gravide. Træningen foregår via Mojzisova øvelser både individuelt og som holdtræning.

GRAVIDITETSTRÆNING I TRÆNINGSLOKALET:

Før fødslen tilbydes træning for dig som gravid, som gerne vil gøre noget godt for dig selv og dit barn inden fødslen. Træningen foregår på hold og har fokus på mave, ryg, bækkenbund og åndedræt – alt sammen som forberedelse for kroppen til den kommende fødsel.

GRAVIDITETSTRÆNING I BASSIN:

Før fødslen tilbydes holdtræning i 34 grader varmtvandsbassin. Træningen vil fjerne tyngden fra kroppen for en stund og give dig velvære samt lindre eventuelle graviditetsgener. Det er både for dig, der er gået på barsel, stadig er på arbejde eller måske er sygemeldt på grund af gener.

GRAVIDITETSMASSAGE:

Massage, der løsner de spændinger, der ofte indfinder sig under en graviditet. Graviditetsmassage hos os foregår på en specialbriks beregnet til gravide, hvor du på maven kan nyde at få de spændte og ømme muskler løsnet op.

FRANSK ØREAKUPUNKTUR MOD GRAVIDITETSKVALME:

Fransk øreakupktur kan til gravide gives mod graviditets kvalme. Der behandles med ørefrø, som er en yderst nænsomt og effektiv behandling, som lindrer med det samme.

ARVÆVSBEHANDLING EFTER FØDSEL:

Har du fået kejsersnit og har gener heraf, så kan du hos os få behandlet dit ar. Dette gøres via instruktion af øvelser. Arvæv kan give gener og sammenvoksninger, som eventuelt kan modvirke ny graviditet samt give livsvarige gener i form af smerter og stivhed. Dette kan øvelsesterapi afhjælpe, enten som holdtræning eller som individuel behandling.

BABYSVØMNING – ”Kom og boble med dit barn”:

Babysvømning på hold for børn op til 1 år i 34 grader varmtvandsbassin. Hensigten med træningen er at skabe en positiv oplevelse for barn og forældre samt træne barnets motoriske udvikling og sanser gennem leg, nærvær og øvelser. Barnet lærer at begå sig i vand.

KRANIOSACRALTERAPI FOR BØRN OG SPÆDBØRN:

Behandling som afhjælper maveproblemer, utilpashed, dårlig søvn, favoritside samt skævheder og spændinger i dit barns krop. Behandlingen er også yderst effektiv til at bedre dit barns motorik. Behandlingen udføres med blide grab, hvor barnets knoglesystem rettes op og kroppens spændinger løsnes.

MiNIMOTION:

Motorisk træningsforløb på hold for børn fra 3 mdr. til 1 år. Træning der styrker barnets motorik og sanser. Træningen vil bestå af leg, sang og tilpassede øvelser og instruktion til træning derhjemme. Der er mulighed for tilkøb af hæfte med alle lege, sange og øvelser, så der kan trænes videre derhjemme eller i mødre gruppen.

BABYMASSAGE:

Beroligende og afspændende massage, som dit barn vil elske. Massagen virker beroligende og afspændende, og du vil som forælder få gode teknikker og råd, som du kan arbejde videre med hjemme. Babymassagen tilbydes som individuel behandling, men også som workshop for eksempelvis din mødre gruppe.

EFTERFØDSESLTRÆNING FOR MOR:

Har du behov for at træne kroppen op efter fødslen – og samtidig være sikker på at det gøres forsvarligt? Så er dette noget for dig.

Træningen vil foregå på hold med fokus på bækkenbund, ryg og mave samt grunding instruktion i at træne sig korrrekt op efter fødslen. Der tages individuelle hensyn og vejledes i at træne videre selv derhjemme.

BARNEVOGNSFITNESS:

Thy har mange flotte naturområder, som du som forælder skal opleve i form af barnevognsfitness. Gennem bevægelse og pulstræning skabes ny energi til dig, mens dit barn nyder en tur i det fri og måske får sig en god søvn i barnevognen.

 Behandling for delte mavemuskler samt træning før/efter fødsel

Under din graviditet vil dine mavemuskler dele sig i takt med at maven bliver stor. Efter fødslen kan problemer med delte mavemuskler fortsat opstå. BABY I THY tilbyder professionel undersøgelse, instruktion samt vejledning i træning for de delte mavemuskler både før og efter fødslen. Behandlingen er individuel.

 

Følg BABY I THY på Facebook, så du hele tiden er opdateret med alle tilbudene!

Jeg håber vi ses! Hilsen Camilla/ BABY I THY

 Kontakt:

Følg BABY I THY på Facebook

Camilla: Tlf: 9793 7056

mail@fysiosnedsted.dk

www.fysiosnedsted.dk

 

 PRISER

Minimotion: 6x45 min                                              650 kr.

Barnevognsfitness: 5x45 min                                  550 kr.           

Graviditetstræning i bassin: 3x45 min                     275 kr.

Graviditetstræning i træningslokalet: 4x45 min      425 kr.           

Efterfødselstræning: 5x45 min                                 550 kr.

Babysvømning: 4x30 min                                         450 kr.

           

Babymassage: 1 time

• Hold på klinikken: 850 kr.

• Hold ude: 850 kr. + kørsel 10 kr./km.

• Individuel: 30 min 300 kr.

 

Fransk øreakupunktur (mod graviditetskvalme):

Behandling: 200 kr.

Nålegebyr tillægges på 20 kr. pr. behandling

 

Behandling af babyens kraniosakrale system:

Behandling: 350 kr.

 

Graviditetsmassage:

Behandling 30 min uden henvisning: 300 kr.

Behandling med henvisning er til normal henvisningstakst

 

Arvævbehandling efter fødsel:

Der startes altid op med en individuel konsultation, hvor der ud fra en grundig anamnese vurderes om behandlingen skal fortsætte individuelt eller på hold.

1.konsultation:                  450kr.

Behandling:                      300 kr.

Hold: 6x45 min:                650 kr.                              

Hæfte med øvelser kan tilkøbes for 50 kr./stk.

 

Fertilitetsbehandling via Fysioterapi:

Der startes altid op med en individuel konsultation, hvor der ud fra en grundig anamnese vurderes om behandlingen skal fortsætte individuelt eller på hold.

1.konsultation:                 450kr.

Behandling:                      300 kr.

Hold: 6x45 min:                650 kr.                   

Hæfte med øvelser lan tilkøbes for 50 kr./stk.

Behandling for delte mavemuskler samt træning før/efter fødsel:

Behandling 30 min uden henvisning: 300 kr.

Behandling med henvisning er til normal henvisningstakst