HVOR GAMMEL ER DIN KROP?

Ja, hvor gammel er din krop egentlig, er den svarende med det, der står på din dåbsattest eller har du rent faktisk en krop, der er mange år ældre, end den burde være, eller måske mange år yngre, end hvad der står på dåbsattesten.

Alder er faktisk bare et tal! Langt vigtigere er, hvordan din krop har det og hvad dens reelle biologiske alder er.

Det kan du nu få testet. Vi har, som eneste sted i Thy, det mest avancerede og pålidelige apparat, til at teste kroppens alder.

CHRIS MACDONALD KROPSALDERTEST

Chris McDonald brugte den og vi bruger den – husker du ”By på skrump”? Her blev deltagerne testet før start og ved slut af forløbet.

Body Age Test er faktisk en rigtig god indikator på hvor godt eller skidt, det står til hos dig. Med udgangspunkt i en række fysiologiske målinger afslører testen kroppens reelle fysiske alder og skeler IKKE til årstallet på dåbsattesten.

 

DET MÅLER TESTEN

  • Kondital.
  • Fedtprocent.
  • Smidighed.
  • Styrke.
  • Udholdenhed.
  • Blodtryk.
  • Fordeling af kroppens vandindhold, fedt og muskelmasse.

Testen udføres af en af klinikkens fysioterapeuter, der er uddannet til det. For at testen giver det helt rigtige resultat, er det vigtigt, at du ikke har trænet 24 timer inden testen. Det er vigtigt, at du har påklædning, hvor det er let at røre sig.

Testen tager cirka 45 minutter og afsluttes med, at du får oplyst kroppens alder, ligesom du på baggrund af testen får en grundig rapport. Rapporten beskriver hver enkelt test resultat samt hvad et ændret testresultat, vil kunne betyde for din kropsalder.

Som ekstra tilkøb kan du få konkrete og detaljerede forslag til motion, der vil ændre din kropsalder i positiv retning. Her får du angivet fx hvor ofte du skal motionere, hvor lang tid, ved hvilken tempo.

Når du har trænet i cirka 3 måneder, kan det være en god ide at få lavet testen igen – så du kan opleve, hvor mærkbare forandringerne og resultaterne er.

HVAD GØR DU HVIS DU GERNE VIL TESTES?

Du ringer blot til os på klinikken T: 97937056 for mere information eller tidsbestilling.

Pris

En BodyAge Test koster 750,- kr. for den første konsultation, der tager omkring en time, inklusiv efterfølgende gennemgang af rapporten, hvor vi tolker på resultaterne og laver opfølgende rådgivning.

Læs mere

BodyAge Test er en revolutionerende ny måde at få test sin "kropsalder". Læs mere om konceptet og hvordan det foregår på producentens hjemmeside.

Læs mere...

Nina Bertelsen

Fysioterapeut Nina Bertelsen er tilknyttet dette emne og du kan læse mere om hende ved at klikke på "læs mere".

Læs mere...