Vi har et tilbud til din virksomhed

Sammen med Fysioklinik Snedsted kan du give dine ansatte meget større arbejdsglæde og energi.

Prøv at tænke på, hvad det vil betyde, hvis der står en fysioterapeut ved siden af dig på din arbejdsplads, og tilbyder, at løsne op for din stive nakke eller dårlige skulder for ikke at tale om, hvis du kunne få styr på din tennisalbue eller dårlige knæ.

Fysioklinik Snedsted kan sammensætte en komplet virksomhedspakke til jer, hvor du garanteret får hele din investering igen i form af arbejdsglæde, øget energi og hvad det medfører af tilfredste medarbejdere, for ikke at tale om chefen selv.

En virksomhed er ikke sundere end...

En virksomhed er ikke sundere end den enkelte medarbejder.

Vi lever i en tid, hvor flere og flere belastes af livsstilssygdomme som hjertekarsygdomme, diabetes, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol mm. Vi ved, at mange danskere går rundt med netop uopdaget diabetes, forhøjet blodtryk og forhøjet kolesterol – tilstande, der kan belaste den enkeltes livskvalitet og helbred og derved belaste en virksomhed i form af øget sygefravær.

Vi tilbyder forskellige sundhedstiltag, ligesom vi kan skræddersy tilbud ud fra en virksomheds ønsker og økonomi  -  Tilbud, der forbedre sundheden for den enkelte medarbejder og for virksomheden minimere udgiften til sygefravær. 

Sundhedstilbud - sundhedstjek

Vi kan tilbyde en sundhedsprofil (se sundhedstjek - klik her), udarbejdet til/af den enkelte medarbejder. Sundhedsprofilerne kan afdække sundhedstilstanden hos den enkelte medarbejder, men samtidig opnås et realistisk billede af virksomhedens generelle sundhedstilstand.

Virksomhedens sundhedsprofil kan efter ønske medføre forskellige tiltag til bedring af sundhedsstilstanden.

Individuel behandling

Vi kan tilbyde individuel behandling af medarbejderen. Behandlingen tilrettelægges ud fra forudgående undersøgelse og i samarbejde med den enkelte.

Vi har en del forskellige behandlingsmetoder at tilbyde, og du kan se den første på listen ved at klikke her.

Fælles tiltag

Der kan på virksomheden laves fælles behandlings- og sundhedstiltag.

Foredrag

Vi kan tilbyde foredrag om fx livsstilens indflydelse på vores sundhedstilstand. Vi kan bl.a. komme ind på de forskellige livsstilssygdomme, hvad der kan udløse sygdom og hvad vi selv kan gøre, for at forebygge eller helbrede. Herudover kunne andre relevante emner være:

  • Fælles tiltag i dagligdagen.
  • Hvordan kan et dagligt overkommeligt motionsprogram være udformet.
  • Sundhedsstyrelsens anbefalinger mht. motion.
  • Hvilke motionsformer kunne være relevante.
  • Hvordan opbygges et gå/løbe program.
  • Hvordan udspændes korrekt.
  • Hvad kunne et nakke/skulder/ryg program indeholde.

Arbejdspladsvurdering

Vi kan gennemgå din virksomhed og se, om i har et sund arbejdsmiljø. I fællesskab kan vi rette op på fejl eller mangel, og give tips om f.eks. arbejdsstillinger, holdning, procedurer mm.

Der er mulighed for firmaaftale if. med behandling, regelmæssig besøg i virksomheden mm. Få`et uforpligtende tilbud, vi kommer gerne forbi hos jer.

Holdtræning

Vi kan give holdtræning på virksomheden eller på vores klinik, hvor det kan foregå på land eller i vort varmtvandsbassin

 

Styrketræning

Der er rigtig mange mennesker, der styrketræner i dag. Motivationen er ofte, at man gerne vil have store flotte muskler og være stærk. Men hvis man er eller har været syg, ja selv om man er helt rask, skal man først og fremmest styrketræne for at opnå bedre funktion og større sundhed.

Læs mere...

Sundhedstjek

Fysioklinik Snedsted tilbyder at udarbejde din personlige profil af din sundhedstilstand og ud fra den, får du rådgivning om eventuelle sundhedstiltag. I undersøgelsen tjekkes for de faktorer, der kan medfører risiko for livsstils- sygdomme.

Læs mere...