Skulderklinikken i Snedsted

Skulderklinikken Viborg  kommer til Snedsted i Thy.

Nu behøver du ikke længere køre helt til Viborg for at få specialiseret fysioterapi til din skulder. Lisbeth Rejsenhus fra Skulderklinikken i Viborg er hver torsdag at finde på Fysioklinik Snedsted.

Ring på 9793 7056 for at booke en tid.

"Drop in" Yoga

Hver mandag fra 15.30 til 16.30 tilbyder Fysioklinik Snedsted deop in Yoga.

Yogaen består af åndedrætsøvelser, blide øvelser, afspændning og meditation.

Øvelserne udføres liggende og siddende på måtte. De siddende øvelser kan alle udføres på stol.

Alle kan have stor glæde af yoga.

Det koster Kr. 70 pr. gang og du betaler kun for de gange du er med.

Du er meget velkommen til at prøve en gratis time for at se, om det er noget for dig.

Du kan tilmelde dig eller høre nærmere på T: 97937056 eller direkte til underviser fysioterapeut Hanne Bier Sørensen på T: 2736 4302.

 

Fysioklinik Snedsted afdeling Vestervig Agger Hallen

Fremover kan du også besøge os i vores fine lokale i Vestervig Agger Hallen, hvor vi tilbyder behandling og rådgivning af vores professionelle fysioterapeuter. Ring blot på tlf. 9793 7056 og bestill en tid. Behandlingen forgår uden henvisning fra læge, alle er velkommen!

Se vores folder her

Fysio Flow

NYT NYT

Ønsker du mere bevægelsesfrihed i din krop, så er fysio flow noget for dig.

Fysioterapeut Charlotte Vestergaard er blevet uddannet fysioflow instruktør og ser allerede resultater med denne træningsform i dagligdagen.

Læs mere om fysioflow her

 Sådan foregår Fysio Flow i praksis

Vi varmer vævet op - gennem små bløde bevægelser og naturlige sving. Herefter arbejdes der med små bevægelser i aktive, bløde, dynamiske stræk for hele kroppen, i en lille serie vi gentager flere gange. Vi arbejder over så mange led på en gang som muligt, i så mange retninger som muligt.

Afslutningsvis er der en kort afspænding.

Hav noget behageligt tøj på du kan bevæge dig i, gerne træningstøj. Du behøver ikke sko. Tag også gerne et par sokker og et tæppe med til afspændingen, så du ikke bliver kold.

Varighed: 60 minutter.

Underviser: Charlotte Vestergaard

Baby i Thy

Som noget nyt tilbyder Fysioklinik Snedsted mange spændende tilbud til babyer op til 1 års alderen og deres forældre. Der tilbydes følgende:

Graviditetstræning i varmtvandsbassin, Graviditetsmassage, Efterfødselstræning for mødrene, Babysvømning i varmtvandsbassin, Barnvognsfitness i Thys flotte natur, Babymassage, Kraniosacralbehandling, Minimotion (motorisk træning) mm.

Hvis du har interesse for en af følgende tilbud, så kontakt os endelig på klinikkens telefonnummer 97937056 omkring mere information.

Følg os også på ” Baby i Thy” som er en facebookgruppe, hvor der bliver lagt spændende opslag op – både med øvelser, information omkring alle tilbuddene og meget mere.

Fransk Øreakupunktur

Fysioterapeut Camilla Basland har brugt de seneste dage på at dygtiggøre sig indenfor fransk øreakupunktur, som i løbet af få sekunder kan frembringe vedvarende Smertelindring i bevægeapparatet!

Camilla kan behandle med ’ørefrø’, traditionelle og permanåle.

Øreakupunkturen er godt for alle smertetilstande i bevægeapparatet - her kan bla. nævnes ischias-smerter, skulder-, knæ-, og hofteproblematikker, hold i nakken og ryggen, diskusprolapser, kæbespændinger - og meget mere!

Mulligan Koncept

Mulligan er et koncept til undersøgelse og behandling af gener i bevægeapparatet, fx ryg, nakke, skulder, knæ, fod mv. og relaterer sig primært til muskelskeletale og idrætsrelaterede problematikker.

Mulligan teknikkerne skal være smertefrie eller udføres med let ømhed, da det smertefulde sted kan være følsom overfor berøring. Teknikkerne udføres i samspil med patienten. De normalt smertegivne bevægelser fra dagligdagen udføres, mens fysioterapeuten anvender nogle præcise håndgreb, der hjælper til at bevægelsen kan udføres smertefrit. Det særlige ved Mulligan teknikkerne i forhold til andre teknikker er dens øjeblikkelige virkning, som opnåes, når teknikken er indikeret.

Certified Mulligan Practitioner (CMP) er den internationale titel på de fysioterapeuter, kiropraktorer og ergoterapeuter, der har gennemgået alle kurser og fuldført en afsluttende eksamen.

Hos Fysioklinik Snedsted er der to uddannet CMP’er, der står klar til at tage imod dig.

Certified Mulligan Practitioner Dorthe Søe Munk og Tina Øgendahl Sloth

 

GLAD - godt liv med Artrose Danmark

Har du ondt i knæ eller hofte?

Slidgigt kan trænes væk!

Som noget nyt opstarter vi Artrose skole her på klinikken. Skolen bygger på en kombination af information/uddannelse og træning, der har vist god effekt på smerter, funktion og livskvalitet.

OPSTART LØBENDE.

TILMELDING NØDVENDIG! Tlf. 9793 7056 yderligere informationer-kontakt Jette Özoral på klinikken.

Se også www.glaid.dk

Gaveide

Giv et gavekort til Fysioklinikken i Snedsted

Kan bruges til f.eks.:

  • Massage
  • Bodyage Test
  • Varmtvandsbassin
  • og meget andet - Wellness til dem du holder af :-)

Vi har også et stort varesortiment i klinikken.

Kig forbi eller ring.