Hanne Bier Sørensen

Hanne Bier Sørensen

Hanne Bier Sørensen
Fysioterapeut og klinikejer
Uddannet fysioterapeut 1985

Bl.a arbejdet 10 år på Thisted Sygehus

  • Videreuddannelse (eksamenbærende) under Danske Fysioterapeuter: Akupunktur. MedAc. Uddannelse i medicinsk akupunktur ved Danske Fysioterapeuters Faggruppe for akupunktur og smerte
  • McKenzie Cert MDT – certified in mechanial diagnosis and Therapy
  • Mindfulness instruktør
  • Smerteinstruktør
  • Uddannet i helbredstjek
  • Uddannet i tilpasning af Formthotic såler
  • Efteruddannelse (ikke eksamensbærende): Akupunktterapi, cranio sakral terapi, tape, bassintræning og behandling.
  • Kursus i den nyeste viden indenfor smertebehandling. Kognitiv Rehabiliterings Terapi – Kommunikation og fysisk aktivitet som smertebehandling
  • Kurser for skulder, ryg, bækken, nakke, knæ- og ankelled, bækken, manuelle teknikker, træningslære, inkontinens

 

Specielt

Har på Thisted Sygehus i en årrække været tilknyttet gynækologisk og ortopædkirurgisk afdelinger, hvor jeg arbejdede med hhv. kvindeproblemer som bækkensmerter, smerter i underliv, inkontinens samt med især knæ problemer efter sportsskader. Disse områder har været og er stadig områder, jeg synes er rigtig spændende at arbejde med.  

Bemærkninger

Som fysioterapeut står man mange gange i den situation at stå overfor et menneske med smerter og andre problemer, som ikke kan afhjælpes med vores fysioterapeutiske teknikker. Derfor valgte jeg at bliver Mindfulness instruktør. Efter at have taget uddannelsen har min interesse flyttet sig fra det fysiske til at gå i retning af at arbejde med de mentale muligheder, som er til stede for os alle. Der bliver i disse år forsket rigtig meget i hjernen og man har efterhånden afdækket det potentiale, der er i at arbejde med vores mentale resurser. Min erfaring indenfor mindfulness samt et kursus i den nyeste smerte forskning har også betydet, at jeg sammen med min kollega Charlotte har opbygget et forløb for mennesker med kroniske smerter. Opbygning af dette forløb har vi også fået hjælp til gennem Nordjyllands smerteklinik, som klinikken samarbejder med.

Smerteforløb

Hanne tager sig blandt andet af smerteforløb, hvor du lærer at have et kvalificeret liv med kroniske smerter. Kig lidt på beskrivelsen her.

Læs mere...

Mindfulness

Mindfulness er et kursusforløb, der giver dig indsigt, ro, overskud og glæde til livet og til hverdagen.
Hanne holder kurser for hold og du kan springe på, når du vil.

Læs mere...