I kender det sikkert

I kender det sikkert - der opstår en skade under en kamp og pludselig er du sat ud af spillet. Enten som solo idræltsudøver eller som en del af et hold, der så skal undvære en medspiller. Så er det godt, at få en hurtig behandling eller blot få en god rådgivning, så I kommer hurtigt videre.

Det er også muligt, at man helt ville undgå en skade, hvis I havde fået rådgivning i god tid.

Tilknyt din vejleder og behandler

Det er muligt at få tilknyttet en fysioterapeut, både som enkeltperson eller som hold. Vi vil som fysioterapeuter, blive jeres vejleder vedrørende forebyggelse, optimering af ydeevne, behandling og selvhjælp i forbindelse med skader. 

Og netop i forbindelse med skader, kan vi hurtigt vejlede i hvordan de forskellige væv heler, hvor meget de kan belastes og hvordan de optrænes. Desuden kan vi lave aftale om hurtig akut behandling til klubbens medlemmer når, der er brug for det.

Vejledning og forebyggelse

Måske er du kommet i gang med at løbe, cykle eller lignende og oplever tiltagende smerter i knæ eller andre led. Din idrætsfys giver dig vejledning i hvordan aktiviteten kan fortsættes, uden at problemet udvikler sig til en skade.

Ved mere komplicerede skader og ved skader opstået over tid, kan vi hjælpe med behandling og vejledning i forbindelse med genoptagelse af din sportsaktivitet og forebygge nye uheld.

Rikke Friis

Fysioterapeut Rikke Friis er tilknyttet dette emne og du kan læse mere om hende ved at klikke på "læs mere".

Læs mere...

Camilla Basland Jensen

Fysioterapeut Camilla Basland Jensen er tilknyttet dette emne og du kan læse mere om hende ved at klikke på "læs mere".

Læs mere...